top of page
  • Writer's pictureSanja Bosanac

Magija novogodišnje dekoracije



Kako dekorisati dom: Ideje za novogodišnju dekoraciju


Nova godina donosi obećanje novog početka, zato se potrudite da svaki kutak svog doma ukrasite na poseban način i tako poželite dobrodošlicu svim promenama koje vas očekuju u narednoj godini. 


Evo nekoliko inspirativnih ideja za stvaranje magične atmosfere u vašem domu:



1. Zvezde sa plafona


Ukrasite svoju sobu postavljanjem zvezda na plafonu. Sjajne i svetlucave zvezde unose dašak magije stvarajući opuštajuću i prazničnu atmosferu. Ova jednostavna, ali efektna dekoracija može biti posebno impresivna tokom večernjih časova.






2. DIY venci od prirodnih materijala:


Unesite prirodu u svoj dom pravljenjem venaca od grančica, borovih šišarki i suvog cveća. Ove autentične, ručno rađene dekoracije ne samo da dodaju toplinu prostoru, već i pružaju osećaj povezanosti sa prirodom.




3. Svetleće laterne i fenjeri:


Rasporedite svetleće lanterne i fenjere u okvire prozora, na ulazu u vaš dom ili ih iskoristite kao dekoraciju na prazničnoj trpezi,. Osim što pružaju dodatno svetlo, ovi elementi dekoracije donose osećaj čarolije i tradicije.





4. Magična praznična trpeza:


Trpezu ukrasite prazničnim stolnjacima, svećnjacima i elegantnim posuđem. Sveće i lampice pružiće dodatni sjaj, stvarajući intimnu i svečanu atmosferu.





6. Ekološki ukrasi:


Razmislite o upotrebi ekoloških ukrasa od recikliranih materijala. Ovi unikatni ukrasi ne samo da doprinose očuvanju životne sredine već i dodaju autentičnost vašem prostoru.








Dekoracija za Novu godinu ne mora biti skupa ili komplikovana. Uživajte u procesu stvaranja magične atmosfere u svom domu, istražujući različite stilove i pronalazeći ono što najbolje odražava vašu ličnost. Srećna Nova godina i uživajte u čaroliji praznika!

22 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page